NQFs quiltebloggere på årsmøtehelgen

Årsmøtehelgen i Bergen
 
NQFs quilteblogger

Nå er årsmøtehelgen over. Tenk at vi er så mange quiltebloggere som fant tid til å treffes midt på en ellers så travel lørdag?
 
Vi leste fra listen og gravde i posen, - NQFs quilteblogger på en "button" var overraskelsen og som en stor takk til alle dere bloggere som skrev om årsmøtehelgen og sørget for at leserne fant veien til NQFs nettside i forkant. La oss håpe at vi kan være en aktiv gjeng med quiltebloggere som kan ha det moro fram til vi møtes i Sarpsborg til neste år.
 
Nå har vi i styret og stell og redaksjonen fått landet litt og kan tenke framover. Men hva skjedde egentlig og hvordan var det denne gangen, i Bergen?
 
Utfordringen vi har til dere, er nå:
- skriv et lite (eller stort) innlegg med vis-og-fortell fra helgen i Bergen og link til .

Tips: Hvem traff du, kurs du gikk på, mat og måltider, foredrag som inspirerte og til ettertanke, tepper du ble fasinert av, hva du fant i butikkene og hva du vant i lotteriene, - rett og slett gode historier og minner som kan deles.
Dere har sikkert noen ideer, dere også.

Send oss et lite hint når du har blogget slik at vi kan ta en tur innom, og fint om du også forteller om du har lyst til å stå på en bloggliste etterhvert. 
Til dere som har blogget allerede: Takk og kan dere sende oss, redaksjon@nqf.no  et lite hint i tilfelle vi ikke har fått det med oss?
 
ps. Var du ikke på bloggforumet lørdag eller tenkte ikke på at du hadde lyst til å være en av NQFs quiltelboggere, men har lyst nå?
Kjempefint! Skriv et innlegg på bloggen din der du skriver litt om deg  som medlem av NQF, link til nettsiden vår og send en mail til redaksjon@nqf.no

Vi jobber med hvordan vi kan få en liste med quiltebloggere til å fungere best. Akkurat nå er det litt tekniske saker som må plass i malen for det fungerte ikke så enkelt som vi trodde i første omgang. Ha litt tålmodighet med oss, - vi jobber så fort vi kan.
I denne omgangen gjør vi som sist, - setter de fem første som blogger og som vil, på liste her nedest i innlegget lik at dere kan besøke bloggene deres og legge igjen en hilsen.

5 quiltebloggere om årsmøtehelgen i Bergen 2012:
* edny sine puslerier
* kreastine
* kvardagsgleder
* (din blogglink her)