Norsk quiltetreff 2020

Norsk quiltetreff 2020
– en helg fylt med søm og glede!

Fredag 20. til søndag 22. mars
Clarion Hotel Air, Sola ved Stavanger

Velkommen til Norsk quiltetreff 2020! For 32. gang inviterer Norsk Quilteforbund til samling med årsmøte! Det blir utstilling, foredrag, kurs, mange butikker under samme tak, eget syrom og hyggelig sosialt samvær.
Clarion Hotel Air Sola tilbyr god mat og service i trivelige lokaler.

Årsmøte lørdag kl. 09.00–11.00

Norsk Quilteforbund (NQF) avholder årsmøte lørdag formiddag. Alle medlemmer oppfordres til å delta. Årsmøtet er åpent for deg som har betalt kontingent for 2020. Du trenger ikke være registrert på Norsk quiltetreff for å delta, men hvis du registrerer deg ber vi deg om også å melde deg på årsmøtet. Slik sikrer vi nok plasser og slipper kontroll av kontingent ved inngangen.
Vil du bare delta på selve årsmøtet ber vi deg sende en e-post til leder@nqf.no om det.

Oppdatert informasjon

Her er oppdatert informasjon om alt som skjer på Norsk quiltetreff 2020.
Fra StyreWeb sender vi også informasjon via e-post. Vi bruker den e-postadressen du oppgir ved påmelding.
Vi er kjent med at masseutsendte e-poster fra StyreWeb noen ganger kan gå i spamfilter hos mottaker. Sjekk søppelkassen/spamfilteret i e-postsystemet ditt med jevne mellomrom.

I GNIST, vår medlemsapp, kan du også lese e-post fra StyreWeb. Der kan du for eksempel se materiallister til kurs du har kommet med på. Da kan du ha med materiallisten på mobilen når du skal handle inn det du trenger.
I GNIST legges også QR-koden for din bestilling.
Du kan logge deg inn i GNIST på en datamaskin, et nettbrett eller på mobiltelefonen.

Påmelding og bestilling

Tirsdag 15. oktober 2019 åpner elektronisk påmelding for NQFs medlemmer.
En lenke til påmeldingen legges på nqf.no og på NQFs side på Facebook.
Kursene kan fylles opp raskt, vær tidlig ute.

Tirsdag 5. november 2019 heves prisene og påmeldingen åpnes også for dem som ikke er medlemmer.

Den elektroniske påmeldingen er bygd opp som en nettbutikk der du velger det du ønsker å delta på. Når noe er fulltegnet blir det markert som utsolgt.
Du betaler med kort og får tilsendt kvittering på oppgitt e-postadresse automatisk. Kvitteringen viser alt du har betalt for, og hvilke kurs/foredrag du har kommet med på. Kontroller kvitteringen nøye.
Registreringsavgiften er på kr 400. Den dekker en del av kostnadene med leie av felleslokaler til utstilling, butikker, syrom, quiltelagsforum, kaffe/te og betalingsløsning.
Ved påmelding får du en kvittering med en QR-kode som gir adgang til de kurs og foredrag du er påmeldt.
Ved ankomst får du også et armbånd i NQFs registreringsdisk. Det gir adgang til utstillinger, butikker, syrom og måltider. Armbåndet må du bære til arrangementet er over.

Påmelding er bindende

Din påmelding er bindende, intet refunderes ved forfall. Du må selv ev. bruke forsikringen i ditt betalingskort eller egen reiseforsikring.
NQF tar forbehold om nok påmeldte slik at vi kan gjennomføre arrangementet på en god måte, økonomisk sett. Innen 30. november tar vi stilling til om det er nok påmeldte til å gjennomføre arrangementet.

Overnatting og måltider

Reservering og betaling av overnatting og måltider gjøres også via NQFs elektroniske påmelding. NQF har fremforhandlet to døgnpakker med fullpensjon. Du kan kjøpe en eller begge ved påmelding.
Måltider utover dette kan bestilles via påmeldingsløsningen eller kjøpes i NQF-disken, så langt det er plass.
NB! Før du bestiller dobbeltrom må du avtale hvem du skal bo sammen med.

Døgnpakke A

FREDAG: middagsbuffé, overnatting
LØRDAG: frokostbuffé, lunsjbuffé
Kr 1 700 pr. person pr. døgn i enkeltrom med fullpensjon
Kr 1 550 pr. person pr. døgn i dobbeltrom med fullpensjon

Døgnpakke B

LØRDAG: treretters middag, overnatting
SØNDAG: frokostbuffé, lunsjbuffé
Kr 1 700 pr. person pr. døgn i enkeltrom med fullpensjon
Kr 1 550 pr. person pr. døgn i dobbeltrom med fullpensjon

Dagsbesøk

Dagsbesøkende er velkommen på utstillingen, syrommet, quiltelagsforum og i butikkene. Billetten gjelder hele helgen, innenfor de gitte tidsrom, og koster kr 300 for medlemmer, 400 for andre. Kaffe/te er inkludert. Dagsbesøkende kan også kjøpe restbilletter til foredrag, workshops og kurs i NQF-disken.
> Fredag mellom kl. 15.00 og 18.30
> Lørdag mellom kl. 12.00 og 18.00
> Søndag mellom kl. 09.00 og 14.00

Foredrag, kurs og workshops

NQF tilbyr spennende foredrag, mange fine kurs og noen workshops. Vi ber deg lese all informasjon nøye før du melder deg på.
Styret håper på stor oppslutning om hele arrangementet, men vil informere om at enkelte tilbud kan bli avlyst ved for lav påmelding. Dette vil være avklart senest 15. januar 2020.
Har du meldt deg på et kurs eller noe annet som blir avlyst på grunn av for lav påmelding, vil du bli kontaktet. Du får tilbud om annet kurs/foredrag eller refusjon av innbetalt avgift.

Syrom

Vi fortsetter suksessen med «Syrommet». NQF leier et stort rom med bord og stoler. Det vil være åpent fra lørdag etter lunsj til søndag etter lunsj. Her er det rom for all slags søm. Ta med egne prosjekter, sysaker, skjæreutstyr og ellers det du vil trenge. Butikkene har det du måtte ha glemt. Du kan ta med symaskin, strykejern, strykeunderlag og jordet skjøteledning, men vær forberedt på at ikke alle kan bruke eget strykejern samtidig. Da kan sikringene gå.
Du må være registrert på Norsk quiltetreff, eller ha dagsbillett, for å kunne bruke syrommet.

Quiltelagsforum fredag kl. 17.00–18.30

NQF inviterer til Quiltelagsforum. Her møtes utsendinger fra quiltelag, -klubber og grupper, representanter for styret i NQF og redaksjonen i Norsk Quilteblad. Vi deler informasjon, erfaringer, stiller spørsmål og presenterer ideer og ønsker for hverandre. Kommer noen fra din gruppe?

Flere fora?

Er det flere grupper som ønsker å samles på treffet kan dere kontakte leder@nqf.no

Quilteengler

NQF har et lite styre og Norsk quiltetreff er et stort arrangement. Vi er derfor avhengig av «quilteengler» for at alle skal få en fin opplevelse. Styret er takknemlig for all hjelp vi kan få og håper mange melder seg som engel ved påmeldingen. Du kan hjelpe til på kurs, bistå i NQF-disken, selge lodd eller annet. Du får forklaring på hva du skal gjøre når du har vakt – og du får en englepins som takk for hjelpen.

Blokklotteri 2020

Informasjon om dette kommer i Norsk Quilteblad nr. 4, 2019 som sendes ut i slutten av november. Det legges også ut på nqf.no

Transport

Clarion Hotel Air Sola ligger kun få minutters gange fra Stavanger lufthavn Sola. Det er god bussforbindelse til hotellet. Se hjemmesiden til Clarion Hotel Air Sola for mer informasjon.

Butikker

Vi gleder oss til å samle mange spennende butikker under samme tak. Hvilke butikker som kommer ser du på nqf.no fra 1. mars. Alle butikker som annonserer i Norsk Quilteblad får egen e-post med invitasjon, men vi presiserer at prisen på standleie heves for dem også fra 5. november. Etter det kan butikker som ikke er annonsører også melde seg på, så langt det er plass.

NQF godtar ledsagerbevis

Deltagere med funksjonsnedsettelse som løser ordinær billett, kan ha med en nødvendig ledsager uten ekstra kostnad. Ledsagerbevis må forevises.