Årsmøtehelgen 2019

Fredag 15. til søndag 17. mars

Sundvolden Hotel, Hole kommune

Norsk Quilteforbunds 31. Årsmøtehelg

Velkommen! NQF holder årsmøte lørdag formiddag. I tillegg tilbyr vi utstilling, foredrag, kurs, mange butikker under samme tak, eget syrom og sosialt samvær. Nytt av året er at vi legger til rette for uformelle sjangermøter. Hotellet tilbyr god mat og service i trivelige lokaler. Her finner du informasjon om program, tilbud og påmelding.

Årsmøte lørdag kl. 10.00–12.00

Alle medlemmer oppfordres til å delta på selve årsmøtet. Det er åpent for deg som har betalt kontingent for 2019. Du trenger ikke være registrert på Årsmøtehelgen for å delta, men hvis du registrerer deg ber vi deg om også å melde deg på årsmøtet. Slik sikrer vi nok plasser og slipper kontroll av kontingent ved inngangen.

Vil du bare delta på selve årsmøtet, ber vi deg sende en e-post om det til leder@nqf.no

Informasjon på nettsiden, i GNIST og i Norsk Quilteblad 3, 2018

Oppdateringer, presiseringer og eventuelle endringer legges etter hvert. Vi vil også sende informasjon via e-post fra StyreWeb. Vi bruker den e-postadressen du oppgir ved påmelding. Pass på at masseutsendte e-poster fra StyreWeb ikke går i ditt spamfilter. Sjekk søppelkassen i e-postsystemet ditt med jevne mellomrom.

E-post fra StyreWeb til deg kan også leses i GNIST, vår medlemsapp. Der kan du se materiallisten på mobilen når du skal handle inn til kurs. I GNIST legges også QR-koden for din bestilling.

Påmelding/bestilling

Tirsdag 16. oktober åpner elektronisk påmelding for NQFs medlemmer. En lenke til påmeldingen legges på nqf.no og på NQFs side på Facebook. Kursene kan fylles opp raskt, vær tidlig ute.

Tirsdag 6. november heves prisene og påmeldingen åpnes også for dem som ikke er medlemmer i NQF.

Den elektroniske påmeldingen er bygd opp som en nettbutikk der du velger det du ønsker å delta på. Når noe er fulltegnet blir det markert som utsolgt. Du betaler med kort og får tilsendt kvittering på oppgitt e-postadresse automatisk. Kvitteringen viser alt det du har betalt for, og hvilke kurs/foredrag du har fått plass på. Kontroller kvitteringen nøye.

Registreringsavgiften er på kr 250. Den dekker en del av kostnadene med leie av felleslokaler til utstilling, butikker, syrom, quiltelagsforum, sjangermøter og kaffe/te.

Kortavgiften er på kr 50. Den dekker en del av det NQF betaler for å kunne tilby denne betalingsløsningen.

Ved påmelding får du en kvittering med en QR-kode som gir adgang til de kurs og foredrag du er påmeldt.

Ved ankomst får du et armbånd i NQFs registreringsdisk. Det gir adgang til utstillinger, butikker, syrom, sjangermøter og måltider. Armbåndet må du bære til du forlater Sundvolden Hotel.

Påmelding er bindende

Påmeldingen er bindende, intet refunderes ved forfall. Du må selv ev. bruke forsikringen i ditt betalingskort eller egen reiseforsikring.

NQF tar forbehold om nok påmeldte slik at vi kan gjennomføre arrangementet på en god måte, økonomisk sett. Innen 30. november vil vi ta stilling til om det er nok påmeldte til å gjennomføre arrangementet.

Overnatting og måltider

Reservering og betaling av overnatting og måltider gjøres også via NQFs elektroniske påmelding. NQF har fremforhandlet to døgnpakker med fullpensjon. Du kan kjøpe en eller begge ved påmelding.

Måltider utover dette kan bestilles via påmeldingsløsningen eller kjøpes i NQF-disken, så langt det er plass.

NB! Før du bestiller dobbeltrom må du avtale hvem du skal bo sammen med.

Døgnpakke A
Fredag: middagsbuffé, overnatting
Lørdag: frokostbuffé, lunsjbuffé
Kr 1 700 per person per døgn i enkeltrom med fullpensjon
Kr 1 550 per person per døgn i dobbeltrom med fullpensjon

Døgnpakke B
Lørdag: treretters middag, overnatting
Søndag: frokostbuffé, lunsjbuffé
Kr 1 700 per person per døgn i enkeltrom med fullpensjon
Kr 1 550 per person per døgn i dobbeltrom med fullpensjon

Dagsbesøk

Dagsbesøkende er velkommen på utstillingen, syrommet, quiltelagsforum, sjangermøter og i butikkene for kr 200. Kaffe/te er også inkludert og billetten gjelder hele helgen innenfor de gitte tidsrom.

Fredag mellom kl. 15.00 og 18.30
Lørdag mellom kl. 12.00 og 18.00
Søndag mellom kl. 09.00 og 14.00

Som dagsbesøkende kan du også kjøpe restbilletter til foredrag, kurs, lunsj og middag i NQF-disken.

Foredrag og kurs

NQF tilbyr tre spennende foredrag, og mange fine kurs.

Styret håper på stor oppslutning om hele arrangementet, men ønsker å informere om at enkelte tilbud kan bli avlyst ved for lav påmelding. Dette vil være avklart senest 15. januar 2019. Har du meldt deg på et kurs eller noe annet som blir avlyst på grunn av for lav påmelding, vil du bli kontaktet i januar. Du får tilbud om annet kurs eller refusjon av innbetalt avgift.

Syrommet

Vi fortsetter fjorårets suksess «Syrommet». NQF leier et stort rom med bord og stoler. Det vil være åpent fra lørdag etter lunsj til søndag etter lunsj.

Her er det rom for både hånd- og maskinsøm. Ta med egne prosjekter, sysaker, skjæreutstyr og ellers det du vil trenge. Butikkene har det du måtte ha glemt. Du kan ta med strykejern, strykeunderlag og jordet skjøteledning, men vær forberedt på at ikke alle kan bruke eget strykejern samtidig. Da kan sikringene gå.

Du må være registrert på Årsmøtehelgen eller ha dagsbillett for å kunne bruke syrommet.

Quiltelagsforum fredag kl. 17.00–18.30

NQF inviterer til Quiltelagsforum. Her møter utsendinger fra quiltelag, -klubber og grupper representanter for styret i NQF og redaksjonen i Norsk Quilteblad. Vi deler erfaringer, stiller spørsmål og presenterer ideer og ønsker for hverandre.

Sjangermøter lørdag kl. 8.30–9.45

Nytt av året er fora for ulike sjangre innenfor quilting. Lørdag morgen setter vi av tid og leier rom til flere «sjangermøter». I år blir det sjangermøte for stitchery, artquilt, modern quilt og tradisjonell/samtidsquilt. Styret kommer ikke til å lede disse møtene, men tenker at det kan være en fin måte for dere å kunne utveksle erfaringer, bidra med en hjelpende hånd etc. Ikke minst kan dere knytte nye kontakter.

Hjelpende «engler»

NQF har et lite styre og Årsmøtehelgen er et stort arrangement. Vi er derfor avhengig av «engler» for at alle skal få en fin opplevelse. Styret er takknemlig for all hjelp vi kan få og håper mange melder seg som engel ved påmeldingen. Du kan hjelpe til på kurs, bistå i NQF-disken eller annet. Du får forklaring på hva du skal gjøre, når du har vakt – og du får en englepins som takk for hjelpen.

Blokklotteri

Informasjon om dette får du i nr. 4, 2018 som sendes ut i slutten av november.

Transport

Sundvolden Hotel er lett tilgjengelig med fly og buss via Gardermoen, med tog og buss via Sandvika og Oslo, og med bil. Se ellers nettsiden til hotellet: sundvolden.no

Informasjon om flybuss mellom Gardermoen og Sundvolden finner du på www.askeladden.net.

Det er lurt å ta kontakt med Askeladden i god tid for å sikre deg plass.

Butikker

Vi gleder oss til å samle mange spennende butikker under samme tak. Hvilke butikker som kommer ser du på nqf.no fra 1. mars.

Alle butikker som annonserer i Norsk Quilteblad får egen e-post med invitasjon, men vi presiserer at prisen på standleie også heves fra 6. november. Etter det kan butikker som ikke er annonsører også melde seg på, så langt det er plass.

NQF godtar ledsagerbevis

Deltagere med funksjonsnedsettelse som løser ordinær billett, kan ha med en nødvendig ledsager uten ekstra kostnad. Ledsagerbevis må forevises.