Foredrag Årsmøtehelgen 2019

Foredrag

Vi tilbyr tre forskjellige, spennende foredrag i løpet av Årsmøtehelgen 2019. Her tror vi det er noe for en hver smak. Foredragene står med to priser. Den første gjelder for medlemmer som melder seg på FØR 6. november 2018, den andre for medlemmer og ikke-medlemmer f.o.m. tirsdag 6. november.

 

Around the World in Eighty Quilts

Pat Archibald
Fredag kl. 19.00–20.00
Pris: kr 100/150
NB! Foredraget, en PowerPoint-presentasjon, holdes på engelsk.

Travels can be strong influences in your quilt making.  Come on a creative journey and a virtual tour around the world and learn how I make my colour selections and design decisions to reflect the quality of the places I visit.  This is a PowerPoint presentation.

 

 

Brukte tekstiler får nytt liv! Et inspirasjonsforedrag

Marit Johnsen og Tordis Borgan Suleng, MaurTua tekstil
Lørdag kl. 18.30–19.30
Pris: kr 100/150

Marit Johnsen og Tordis Borgan Suleng i MaurTua tekstil deler sine beste tips om hvordan du kan samle og bruke klær og andre tekstiler når du vil sy unike og miljøvennlige lappetepper og andre fine saker. Foredraget er en blanding av bilder på lerret og vis og fortell med tepper.

 

Gull av gråstein – Et dypdykk i resteteppenes verden

Julie Kvamme
Søndag kl. 08.45–09.45
Pris: kr 100/150

Så lenge jeg har holdt på med lappeteknikk har jeg vært fasinert av restetepper, og det begynner å bli mange år. Jeg vil forteller om min reise gjennom ulike teknikker for bruk av rester. Det er både hurtigteknikker og mer tidkrevende prosesser.
Foredraget er en PowerPoint-presentasjon, men jeg har også med mange modeller. De kan du se på, ta på og ta bilder av til slutt. Forhåpentligvis blir du også inspirert av noen av dem.