Medlemsbladet nr1-2012

Medlembladet nr 1 for 2012 er ferdig, trykket og pakket, og ligger klar for utsendelse.

I uke 10 blir det levert til posten og sendes ut til medlemmene i samsvar med posten rutiner. Medlemsbladet sendes som B-post.

Medlemsbladet 1-2012

Forsiden viser Kirsti Hovlands teppe "Vikings – Il tempo de vichingi" (2011) som var med på utstillingen i Bolognia, Italia, i november. Det er en lengre artikkel om utstillingen i dette bladet.

Bergen Quiltelag ønsker oss velkommen til Bergen, den nye juryen blir presentert, og stipendiat Unn Stähr Irgens skriver mer om sitt stipendiearbeid.

På ungquiltsiden kan vi lese om barnebokas åpning i Tønsberg, og om Sigurd som syr hos bestemor.

Denne gangen er det satt fokus på to quiltere fra utlandet, - Jennifer Hollingdale og Jette Clover.

Kirketeppene i Trondheim blir presentert, og to ulike båretepper fra to steder i landet.

På mønstersidene denne gangen finner du en variasjone av blokken "Hole in the Barn" og får mønster på det norske teppet som skal loddes ut på NQT i Danmark i mai: "Norge i bilder", - et teppe med broderier fra kjente landemerker i Norge. 
   Det kommer tre broderier i dette bladet, tre i neste og de siste tre i medlemsbladet som kommer i september. Kanskje du har et nytt teppe til jul?

monster2_112  Monster1_112 

I løpet av to uker bør alle medlemmen ha fått medlemsbladet.
Hvis du ikke har fått medlemsbladet, men har rett adresse og betalt årets kontingent, så ta kontakt med medlemsadministrasjonen.

Medlemsadministrasjonen får noen blader i retur hver gang fordi adressen som står i medlemsregistret, er feil. Har du husket å melde adresseforandring til NQF også?