Kurs med Nina Lise Moen

Vi tilbyr kurs med

NINA LISE MOEN

 

KURS 5:

PIMP MY QUILT

Fredag 15. mars 2019 kl. 13.00–18.00

(5 timer)

Kr. 1 000 + obligatorisk mønsterpakke kr. 30

Materiell/utstyr: Ta med en prøveklut og en enkel, ferdig base (quilt el. topp+vatt+bakstykke som du vil pynte) tråd, symaskin med føtter. Resten får du av kursleder.

Maskinsøm (håndsøm)
Dette er et morsomt og kreativt kurs. Vi jobber med nye måter å bruke symaskin og tråd på. Du lærer enkle teknikker og virkemidler som du kan bruke til å «sprite opp» både nye og gamle prosjekter.

 

KURS 17:

COLLAGE, MIKSA MEDIA ROSE

Lørdag: kl. 13.00–18.00 (5 timer)

Kr. 1 000 + obligatorisk materialpakke kr. 300

Materialpakken inneholder det du trenger av spesielle fibre og kommer i ulike fargevarianter som du bestiller på forhånd.

Håndsøm
Et spennende «miksa media»-collage kurs for deg som vil prøve andre typer fibre enn standard quiltestoffer. Teknikken kaller jeg «å male med fiber». Resultatet ser malt ut, men ingen maling eller pensler er involvert, kun saks og symaskin. Prosessen er nesten magisk og resultatene blir flotte. Trinn for trinn bygger vi opp en rose, eller en storm, som kan brukes til pyntepute, veske, veggbilde etc. Modellene måler ca. 50 cm x 50 cm

Vi jobber med mange ulike materialer og skaper dimensjon og bevegelse med små detaljer. Vi diskuterer quilting av prosjektet. Du fester lagene sammen med nåler og quilter det hjemme.

 

KURS 26:

RÅ KYLLING, COLLAGE OG HÅNDSØM

Søndag

17. mars 2019

kl. 09.00–13.00

(4 timer)

Kr. 850 + obligatorisk materialpakke kr. 200

Materialpakken inneholder det du trenger av stoffrester til å bygge opp et bilde i A4–A3 størrelse og skisser med forslag til quilting på maskin eller for hånd.

Materiell/utstyr: Ta med ønsket ensfarget bakgrunn, vatt og bakstykke som forklart i materiallisten du får.

 Håndsøm

Vil du leke med farger og former, lære å lage collage av rester? Med saks og ensfargede stoffer skaper vi morsomme kyllinger til veggbilder, puter, duker, løpere etc. Lange og tynne, korte og tykke, fargerike og dempede, ingen blir like. En bakgrunn bygges, konfetti blir fjær og stripete stoff vegetasjon og sol. Du får ideer til maskin- og håndquilting med enkle, effektfulle sting.

Påmeldingsside

https://quilte.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=30274-EABD-2310