Gratis linjaldemonstrasjon

Cats Cradle 3

Lørdag 26.3. kl. 14.00–15.00

Helle Løvenskiold demonstrerer fire nye linjaler!

  • Creative Grids 10" Log Cabin Trim Tool Duo
  • Creative Grids Cat's Cradle
  • Creative Grids Cat's Cradle XL
  • Creative Grids Alaska

Dere som kjenner Creative Grids vet at fra dem kommer det kvalitetshjelpemidler.

10" Log Cabin Trim Tool Duo

Log Cabin er det ultimate blokkmønsteret. Mange synes blokkene er enkle å sy, men min mening er at de krever nøyaktighet for å bli fine. Creative Grids har mange forskjellige Log Cabin linjaler.
Med denne linjalen kan du bruke brede og smale remser i blokker opp til 10". Det gir mange muligheter og lar deg forme blokken(e) akkurat som du vil. Det er enkelt, nøyaktig og morsomt. Hver runde sys litt for bred, så renskjæres den så alt stemmer før du syr neste runde. Resultatet blir fantastisk hver gang.

Creative Grids Cat's Cradle
Creative Grids Cat's Cradle XL

Cat's Cradle er en kjent blokk for de fleste. Tradisjonelt ble den laget av kvadrater og trekanter. Blokken brukes ikke så ofte. Kanskje er det fordi den er litt vanskelig å få pen.
Disse to linjalene er samme linjal i to størrelser. De gjør det mulig å sy blokken enkelt, pent og riktig av kvadrater og rektangler.
De ferdige blokkene blir mellom 1 ½" og 4", og 4 ½" og 8".
Du kan sy av rester eller mer kontrollert. Blokkene kan dekke hele quilten eller settes sammen med andre elementer.

Creative Grids Alaska

Du kan lage forskjellige former i forskjellige størrelser som kan settes sammen til blokker og mønstre. Blokkene kan lages enkle eller mer sofistikerte.
Edyta Sitar fra The Laundry Basket Quilts har designet denne linjalen og bruker den i stedet for maler i flere og flere av sine mønstre.»