GNIST – medlemskort på mobiltelefon

 

Samle viktig informasjon fra NQF på mobiltelefon, nettbrett og datamaskin.

Appen Gnist gir deg blant annet enkel tilgang til medlemskortet ditt.

Du får også oversikt over rabattavtaler NQF har inngått og i profilen kan du vedlikeholde dine kontaktopplysninger og legge inn ditt profilbilde om du vil.

I Gnist vil du også kunne lese meldinger NQF sender ut på e-post til medlemmene via StyreWeb. Det kan for eksempel være når vi sender ut medlemsoppdatering, faktura for medlemskontingent eller opplysninger i forbindelse med Årsmøtehelgen. Det finnes også en oversikt over aktiviteter og nyttige datoer, for eksempel påmeldingsfrister for konkurranser og innleveringsfrister og utsendelsesdatoer for Norsk Quilteblad.

 

3. februar i år sendte NQF en e-post til medlemmene, via StyreWeb, med invitasjon til Gnist. Finn fram e-posten og følg instruksjonene under.

GnistGuideInvitasjon

Husk å bruke samme e-postadresse som du har oppgitt til NQF.

Les mer om Gnist i Norsk Quilteblad 1/2017. Det sendes ut f.o.m. 10. mars.

Har du spørsmål om Gnist?

Kontakt NQFs medlemssekretær på e-post: medlem@nqf.no

 

Vi er klar over at noen få av våre medlemmer ikke har tilgang til internett og/eller smarttelefon. Medlemssekretær Eirin hjelper dere da med medlemskort og annet. Send henne en e-post på medlem@nqf.no eller bruk telefon 951 69 832, så ordner hun opp. Eirin får mange henvendelser og er derfor glad om du kan sende en SMS, men hun svarer også om du ringer.