fredag på årssmøtehelgen 2012

Årsmøtet i Bergen

Årsmøteregistreringen 2012

Her sitter vi klare til å ta imot dere i registreringen fredag, - Elisabeth og Anni.

På infordisken får du ikke bare svar på det du lurer på, for her ligger også loddbøkene til lørdagslotteriet, søndagslotteriet, ringlotteriet selges og trekker, og bak disken henger det vakre teppet som Bergen Quiltelag har sydd etter et design av Turid Uren. Teppet trekkes på søndag.

infordisken 2012

I kullissene jobbes det hardt for å få hengt opp utstillingene og nummere utstillingskatalogene, - lotteriteppet er avbildet på forsiden i år også.

utstillingskatalogen 2012 

Mens Frieda Anderson og Marti Michell holder kurs for ivrige quiltere, jobber butikkene på spreng for å få alt klart før de åpner fredag ettermiddag.

fredag i butikkene

Butikkene åpnet, kurslederforum og quiltelagsforum startet, og så gikk vi til middag, - quiltegryte med foredrag av Marti Michell. Her fikk vi høre om ti flere grunner til at vi trenger mer stoff, og vi fikk se mange nydelig tepper og topper der Marti har brukt sine egne akrylmaler.

Det er fortsatt ledige plasser på Martis kurs søndag, - ta kontakt med informasjonbordet i 3. etasje på hotellet.

I dag ser vi fram årsmøtet (også i 3. etasje), åpning av utstillingene, foredraget med Frieda, bloggforum, kurser, besøk i butikkene,  og en god festmiddag med vis og fortell samt trekking av lørdagslotteriet.