Årsmøtehelgen i Trondheim 11.–13. mars 2016

 

Hvem kommer?

Påmeldingen har gått over all forventning! Pr. 21. oktober er det nesten 400 påmeldte, utenom styrene og kursholderne. Det er godt over det vi har hatt de siste årene. Det er registrert påmeldte fra Finnmark i nord, Halden i sør, Sandnes i vest og opptil flere svenske medlemmer! Vi som jobber med dette opplever at vi har fått en skikkelig luksusutfordring i fanget – og gjett om det er moro! Den elektroniske påmeldingen har også stort sett fungert etter intensjonen, og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at det er bra å se med en gang om man får plass på kurs osv.

Noen lurer på fordelingen mellom quiltere og strikkere. Vi har ikke nøyaktige tall på dette, blant annet fordi mange er medlemmer begge steder, men til årsmøtene er det så langt påmeldt vel 200 flere til NQF enn til NSF. En god del av dem som skal på årsmøtet til NSF skal også på årsmøtet til NQF. Salg av kaffeavtaler har samme forholdstall, «engler» likeså.

 

Festmiddagen lørdag

De 300 billettene ble utsolgt tidlig. Styret beklager at det ikke er plass til alle som ønsker å delta. Noen mener vi da har valgt feil hotell. Litt fakta i den anledning: Scandic Lerkendal er Nordens største konferansehotell. De har kapasitet til å servere 1000 personer i sin største sal, men det kan de ikke til oss. Vi bruker 2/3 av den salen til butikker og utstilling.

Vi kunne ha bestilt frokostsalen i tillegg, men der er det delvis faste småbord og ingen mulighet til å få med seg det som skjer ved mikrofonen i festsalen. Det ville også ha kostet en del mer og vi vurderte det til å ha for høy økonomisk og praktisk risiko ved at ingen eller bare relativt få hadde ønsket en slik løsning.

I hotellets første etasje er det en bra Bistro med à la carte-meny. I nabobygget (Lerkendal Stadion) er det en stor Dolly Dimples Pizza-restaurant. Det er med andre ord mulighet til å få middag lørdag kveld.

Vi vil legge lister i registreringen for dem som ønsker å spise i Bistroen eller på pizzarestauranten. Da kan de som vil, finne hverandre og ha en trivelig aften sammen.

 

Tog til Trondheim

I invitasjonen til treffet skrev vi at vi jobbet med å få satt opp sy- og strikketog til Trondheim. Vi beklager å meddele at dette ikke blir noe av. Vi har ikke lykkes i å få hverken bekreftende eller avkreftende svar fra NSB.

Trondheim ligger veldig praktisk til for dere som kan ta tog, og NSB legger ut sine rimelige billetter tre måneder før reisedato. Bruk gjerne NQFs Facebookside til å si fra om hvilket tog og hvilken vogn dere har kjøpt billett til. Da kan flere prøve å få billett i samme vogn. I så fall klarer dere å lage et sy- og strikketog selv – og det blir sannsynligvis mye rimeligere enn om NSB hadde satt opp et eget tog for oss.

 

Fly til Trondheim

Til Trondheim går det mange direktefly: Bergen, Bodø, Brønnøysund, Harstad/Narvik, Haugesund, Kristiansand, Kristiansund, Mo i Rana, Molde, Mosjøen, Gardermoen, Rørvik, Sandefjord, Sandnessjøen, Stavanger, Tromsø og Ålesund!

 

Butikker

Senest 1. mars går vi ut med liste over påmeldte butikker. Hittil er det påmeldt både quiltebutikker som er nye i årsmøtesammenheng og noen dere kjenner fra før!

 

For styrene i NQF og NSF

Heidi